Aanbod

huis misola

Kei-toffe Lichtsteentjes

Het concept is niet nieuw en het blijft een kei-tof idee. Tijdens onze wandelingen laten we beschilderde steentjes met een boodschap achter. Elk steentje is ook voorzien van een Lichtpuntje.

Heb je zo’n steentje gevonden? Misschien spreekt de boodschap je aan en wil je het steentje een tijdje bij je houden. Of misschien ken je iemand die de boodschap hart(!) nodig heeft. Heb je het steentje niet meer van doen, dan kan jij het ook ergens in de natuur achter laten. Op deze manier brengen we een glimlach op vele gezichten en Lichtpuntjes in de wereld.

AANMEERDAGEN IN HET EILANDHUIS:
dagen waar je meer aan hebt…

Voor wie?

Soms is het nodig om de pauzeknop in te drukken. Iedereen die een heftige periode meemaakt(e), weet dat dit heel veel van je vraagt. In het Eilandhuis m’Isola geven we jou wat rust. Het is belangrijk dat je even weg bent uit jouw eigen omgeving, dat je even afstand kan nemen om terug bij jezelf te komen. Tijdens Aanmeerdagen geef ik jou alle ruimte en veiligheid om op adem te komen. Er wordt niks aan het toeval over gelaten. Mijn missie is om jou te ontzorgen en in tederheid aanwezig te zijn.

Je kiest zelf of je alleen wilt komen of liever gezelschap meebrengt. Er zijn 3 slaapkamers met telkens een tweepersoonsbed. Je kan dus maximum met 6 personen komen. Er zijn nooit anderen in het Eilandhuis die jij niet uitgenodigd hebt, enkel ikzelf ben er altijd.

Wanneer?

Door de grote vraag naar de Aanmeerdagen is het aanbod wat uitgebreid. Is er voor jou geen enkel voorgesteld moment mogelijk? Neem dan gerust contact met me op, dan kijken we samen hoe we het kunnen oplossen.

Programma?

Er is niet echt een programma. Voel gewoon bij jezelf wat je wilt doen. Je kan rusten, wandelen, lezen, knutselen, schrijven, een badje nemen, aan de vuurkorf zitten, in de tuin relaxen, mediteren, yoga doen,… Alle comfort is aanwezig. Ik verwen je graag met voedzame maaltijden en lekkere tussendoortjes. Ik blijf in het Eilandhuis als ankerpunt. Je hoeft je verhaal niet te doen, maar weet dat het kan en mag.

Kostprijs?

Een verblijf van vrijdagavond tot zondagavond: 275 euro pp

In de prijs is alles inbegrepen: de bedjes zijn opgemaakt, er liggen handdoeken en een badjas voor je klaar. In de badkamer vind je alle verzorgingsproducten. Er zijn boeken, poëzie en knutselmateriaal ter beschikking. Alle maaltijden en tussendoortjes worden ter plaatse klaar gemaakt.

Inschrijven

huis misola

Data

 • 16/02 t.e.m 18/02 : Volzet
 • 01/03 t.e.m 03/03
 • 22/03 t.e.m 24/03
 • 05/04 t.e.m 07/04 : Volzet
 • 19/04 t.e.m 21/04
 • 14/06 t.e.m 16/06
 • 28/06 t.e.m 30/06
 • 21/06 t.e.m 23/06 : Volzet
 • 05/07 t.e.m 07/07

Waardebon

Wil jij iemand een uniek en teder cadeau geven? Onder ‘Contact’ kan je een waardebon aanvragen. Jij kiest zelf het bedrag en ik bezorg je een geschenkbon in een zacht warm jasje. Tederheid blijft een mooi geschenk!

Thuiskomen in jezelf: Een helende woestijnreis met focus op rouw, verlies en persoonlijke groei

Stap binnen in een wereld waar rouw en verdriet de ruimte krijgen om te ademen, waar heling en spirituele groei samenkomen in een onvergetelijke reis door de majestueuze Sinaïwoestijn.

huis misola

Praktijk De Steen en Eilandhuis m'Isola nemen je mee op een spiritueel avontuur door de Sinaïwoestijn

Praktijk De Steen en Eilandhuis m'Isola slaan de handen in mekaar voor een buitengewone reiservaring! Mo heeft al jarenlang de woestijn als zijn spirituele toevluchtsoord gekozen, een plek van heling en transformatie. En dit jaar wordt het nog specialer, want er ontstaat een unieke samenwerking met het Eilandhuis m'Isola.

In november ’23 waren we samen op pad, met een selecte groep van maximaal 8 deelnemers, naar de adembenemende Sinaïwoestijn. Het werd een onvergetelijke reis die ons allemaal innerlijk raakte.

In de schaduw van rouw en verlies

Rouwen kan vele vormen aannemen. Verdriet kan zeer diepgeworteld zijn. Of het nu gaat om het verlies van een dierbare, een gevecht voor de gezondheid van jou of een naaste, het dragen van een emotioneel beladen trauma of een onvervulde kinderwens, jouw rouwproces is kostbaar en waardevol.

Rouwen is een natuurlijk proces, een intrinsiek onderdeel van het menselijke bestaan. Het gaat hand in hand met liefde en lijden, en in die complexiteit vinden we uiteindelijk onze kracht. Maar we begrijpen ook dat jouw rouw verwarrend en ontwrichtend kan zijn, en dat je soms de weg naar jezelf lijkt kwijt te raken:

Heb jij het moeilijk in jouw rouwproces? Weet je niet goed hoe je kan omgaan met jouw nieuwe, andere realiteit? Hoe het leven er nu uitziet, weet je nog wie je bent? Of ben je jezelf even kwijt?

Dan bieden we jou een uitgestoken hand aan, een uitnodiging om samen met ons op pad te gaan.

huis misola
huis misola

Jezelf herontdekken in de magische Sinaïwoestijn

Betreed de adembenemende Sinaïwoestijn, waar eeuwenoude rotsen de getuigen zijn van menselijke emoties en waar de stilte een genezend briesje in zich draagt. Tijdens deze spirituele reis zal je de ruimte ervaren om te rouwen, om te groeien en om jouw innerlijke kracht te herontdekken.

Je staat er niet alleen voor. Samen zullen we werken aan heling, met een begeleiding die jouw unieke behoeften en persoonlijke ervaringen omarmt.

Wacht niet langer in de schaduw van verdriet. Neem onze uitgestoken hand aan en laat ons je begeleiden op deze betekenisvolle reis door de Sinaïwoestijn. Ontdek wie je echt bent en vind de veerkracht om jouw leven opnieuw vorm te geven. Jouw innerlijke transformatie wacht, en wij staan klaar om je te ondersteunen op elke stap van deze helende reis.

Vertrouw op de stille kracht van Christine en Mo's spirituele wijsheid

Laat Christine Derycke en Mo El Bazi jouw ervaren gidsen en zorgzame begeleiders zijn tijdens deze betoverende reis.

Christine is een buitengewone, charmante gastvrouw. Ze beheerst als geen ander de kunst om rust en stilte te creëren voor iedereen. Intuïtief weet ze wat jij nodig hebt, zelfs zonder een woord te zeggen.

Christine luistert aandachtig met haar hart en voelt aan welke pijn en verdriet je met je meedraagt. Haar eigen levenservaringen en het tragische verlies van haar dierbare dochtertjes maken van haar een uitstekende gids. Ze is een anker waar je altijd op kan vertrouwen, zelfs in de meest turbulente tijden.

Met zijn engelengeduld en zijn volledige aandacht luistert Mo naar jouw verhaal en het diepe verdriet dat je ervaart. Dankzij zijn diepgaande spirituele kennis heeft hij een sterke verbinding met het hier en nu. Hij heeft de gave om snel tot de essentie door te dringen. Elk verhaal, ook dat van jou, is voor hem van onschatbare waarde. Hij geeft je steeds de ruimte om je stem te laten horen en je pijn en verdriet te uiten.

Je ontvangt van hem unieke inzichten en verhelderende antwoorden in begrijpelijke taal, zodat je er direct mee aan de slag kan gaan. Mo reikt je de nodige tools en begeleiding aan zodat je sterker en vol vertrouwen naar huis terugkeert.

huis misola
huis misola

Praktische informatie

Maak je geen zorgen, wij nemen alle praktische zaken voor deze reis uit handen.

Dit is wat wij voor jou regelen:

 • Vliegtickets: Wij boeken jouw vliegtickets, zodat jij zonder gedoe naar de bestemming kan reizen.
 • Transfers: Vanaf het moment dat je vertrekt tot aan je bestemming, zorgen wij voor naadloze transfers. Of het nu in België is of in de prachtige Sinaïwoestijn, wij regelen taxiritten en treinreizen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken.
 • Voorbereiding op maat: Zodra je je inschrijft, ontvang je van ons een handige bagagelijst. Hiermee kan je je goed voorbereiden en ervoor zorgen dat je alles bij je hebt wat nodig is voor deze bijzondere reis.

Waar en Wanneer?

De datum voor de volgende reis ligt momenteel nog niet vast. We berichten jullie hier zo snel mogelijk over. Wil je als eerste op de hoogte zijn, schrijf je dan in voor onze Lichtpuntjes.

Ben je geïnteresseerd in onze doorleefdagen?

Bekijk dan onze doorleef dagen pagina of stuur ons via het contactformulier.