Aanbod

Workshop ‘Dicht bij jouw geliefde komen’

Op zaterdag 25 maart 2023 is Mo El Bazi bij ons te gast. Mo behoort tot ons GROW-team en werkt als “energetisch” therapeut in ‘De Steen’, zijn eigen praktijk voor Reiki, Coaching, Healing en Shambhala. Hij kent de vele fijngevoeligheden waarmee mensen kampen en biedt op gepaste wijze hulp. Mo weet diep door te dringen om de zaken helder weer te geven en toont waar mensen vastzitten.

In deze workshop neemt Mo ons mee in ons eigen verhaal. In een stille en veilige ruimte mag je ongestoord je verhaal vertellen. Er is ruimte om gemis, pijn en verdriet te tonen. Er wordt geluisterd, echt geluisterd. Met zachtheid en in alle veiligheid begeleid Mo ons naar onze innerlijke wereld. Door in stilte naar binnen te gaan kan je jouw geliefde ontmoeten.

Wanneer:

zaterdag 25 maart van 10.00 u tot 16.30 u

Waar:

Eilandhuis m’Isola

Prijs:

50 euro (Als je ingeschreven bent voor de Doorleef-dagen tijdens dat weekend, dan is dit al in de prijs inbegrepen)

Inschrijven:

Lichtpuntjes-wandelingen

Ben je benieuwd naar de werking van Eilandhuis m’Isola of heb je gewoon zin om eens mee te wandelen, wat te praten, wat rustig in de natuur te zijn? Zelfs zonder reden ben je meer dan welkom.

Vanaf 1 april tot eind augustus 2023 kan je elke eerste en derde maandag van de maand met me meewandelen.

Bulskampveld: De eerste maandag van de maand start ik om 18.00 u aan de parking Driekoningen van het Provinciedomein Bulskampveld. Via onderstaande link kan je de wegbeschrijving vinden.

Tillegembos: De derde maandag van de maand start ik om 18.00 u aan de parking Witte Molenstraat van het Provinciedomein Tillegembos. (Vanaf Torhoutsesteenweg, de Wittemolenstraat nemen en dan de eerste straat rechts). Via onderstaande link kan je de wegbeschrijving vinden.

We wandelen ongeveer anderhalf uur en houden af en toe eens stil om te (her)ademen, te bewonderen en te verwonderen.

Mensen uit de omgeving van Landen, die liever daar in de buurt willen wandelen, mogen me contacteren, dan spreken we een moment en een plaats af.

Deelnemen is gratis. Schrijf je wel even in.

Deelnemen is gratis. Schrijf je wel even in.

Inschrijven

huis misola

Kei-toffe Lichtsteentjes

Het concept is niet nieuw en het blijft een kei-tof idee. Tijdens onze wandelingen laten we beschilderde steentjes met een boodschap achter. Elk steentje is ook voorzien van een Lichtpuntje.

Heb je zo’n steentje gevonden? Misschien spreekt de boodschap je aan en wil je het steentje een tijdje bij je houden. Of misschien ken je iemand die de boodschap hart(!) nodig heeft. Heb je het steentje niet meer van doen, dan kan jij het ook ergens in de natuur achter laten. Op deze manier brengen we een glimlach op vele gezichten en Lichtpuntjes in de wereld.

AANMEERDAGEN IN HET EILANDHUIS:
dagen waar je meer aan hebt…

Wanneer?

Elk eerste weekend van de maand kan je aanmeren in m’Isola. Het Eilandhuis wordt voor een weekend jouw thuis. Er is plaats voor maximum 6 personen (3 slaapkamers met tweepersoonsbed). Je kiest zelf of je liever alleen komt of met jouw gezin, een vertrouwenspersoon, familielid,… Je bent nooit samen met mensen die jij niet kiest. Je bent welkom van vrijdagavond 18.00 u tot zondagavond 18.00 u.

Lijkt een weekend jou te lang? Dan kan je ook opteren om een dagje te komen.

Programma?

Er is niet echt een programma. Tijdens je verblijf wil ik je, als gastvrouw, graag verwennen met voedzame maaltijden en lekkere tussendoortjes, zodat jij alle tijd hebt om je te focussen op jezelf. Er is ruimte om stil te genieten, een boek te lezen en creatief bezig te zijn met schilderen, tekenen, boetseren of schrijven. De natuur nodigt uit tot rustige wandelingen of fietstochten in de velden. Het is ook heerlijk vertoeven in de grote tuin of op het terras bij de vijver.

Je kan op elk moment bij mij terecht als je behoefte hebt om te praten, te wandelen of gewoon even niet alleen wilt zijn.

Kostprijs?

Een verblijf van vrijdagavond tot zondagavond: 225 euro pp

Een dagje m’Isola: 95 euro pp

In de prijs is alles inbegrepen: de bedjes zijn opgemaakt, er liggen handdoeken voor je klaar. Er zijn boeken, poëzie en knutselmateriaal ter beschikking. Je kan gebruik maken van een elektrische fiets of van een gewone fiets. Alle maaltijden en tussendoortjes worden ter plaatse klaar gemaakt.

Inschrijven

huis misola

Data

 • 03/02 t.e.m. 05/02 : Volzet
 • 03/03 t.e.m. 05/03 : Volzet
 • 31/03 t.e.m. 02/04 : Volzet
 • 21/04 t.e.m 23/04 : Volzet
 • 05/05 t.e.m. 07/05 : Volzet
 • 02/06 t.e.m. 04/06
 • 30/06 t.e.m. 02/07 : Volzet
 • 04/08 t.e.m. 06/08
 • 01/09 t.e.m. 03/09
 • 29/09 t.e.m. 01/10
 • 03/11 t.e.m. 05/11
 • 01/12 t.e.m. 03/12