Aanbod

Lichtpuntjes-wandelingen

Ben je benieuwd naar de werking van Eilandhuis m’Isola of heb je gewoon zin om eens mee te wandelen, wat te praten, wat rustig in de natuur te zijn? Zelfs zonder reden ben je meer dan welkom.

Vanaf 1 april tot eind augustus 2023 kan je elke eerste en derde maandag van de maand met me meewandelen.

Bulskampveld: De eerste maandag van de maand start ik om 18.00 u aan de parking Driekoningen van het Provinciedomein Bulskampveld. Via onderstaande link kan je de wegbeschrijving vinden.

Tillegembos: De derde maandag van de maand start ik om 18.00 u aan de parking Witte Molenstraat van het Provinciedomein Tillegembos. (Vanaf Torhoutsesteenweg, de Wittemolenstraat nemen en dan de eerste straat rechts). Via onderstaande link kan je de wegbeschrijving vinden.

We wandelen ongeveer anderhalf uur en houden af en toe eens stil om te (her)ademen, te bewonderen en te verwonderen.

Mensen uit de omgeving van Landen, die liever daar in de buurt willen wandelen, mogen me contacteren, dan spreken we een moment en een plaats af.

Deelnemen is gratis. Schrijf je wel even in.

Inschrijven

huis misola

Kei-toffe Lichtsteentjes

Het concept is niet nieuw en het blijft een kei-tof idee. Tijdens onze wandelingen laten we beschilderde steentjes met een boodschap achter. Elk steentje is ook voorzien van een Lichtpuntje.

Heb je zo’n steentje gevonden? Misschien spreekt de boodschap je aan en wil je het steentje een tijdje bij je houden. Of misschien ken je iemand die de boodschap hart(!) nodig heeft. Heb je het steentje niet meer van doen, dan kan jij het ook ergens in de natuur achter laten. Op deze manier brengen we een glimlach op vele gezichten en Lichtpuntjes in de wereld.

AANMEERDAGEN IN HET EILANDHUIS:
dagen waar je meer aan hebt…

Wanneer?

Elk eerste weekend van de maand kan je aanmeren in m’Isola. Het Eilandhuis wordt voor een weekend jouw thuis. Er is plaats voor maximum 6 personen (3 slaapkamers met tweepersoonsbed). Je kiest zelf of je liever alleen komt of met jouw gezin, een vertrouwenspersoon, familielid,… Je bent nooit samen met mensen die jij niet kiest. Je bent welkom van vrijdagavond 18.00 u tot zondagavond 18.00 u.

Lijkt een weekend jou te lang? Dan kan je ook opteren om een dagje te komen.

Programma?

Er is niet echt een programma. Tijdens je verblijf wil ik je, als gastvrouw, graag verwennen met voedzame maaltijden en lekkere tussendoortjes, zodat jij alle tijd hebt om je te focussen op jezelf. Er is ruimte om stil te genieten, een boek te lezen en creatief bezig te zijn met schilderen, tekenen, boetseren of schrijven. De natuur nodigt uit tot rustige wandelingen of fietstochten in de velden. Het is ook heerlijk vertoeven in de grote tuin of op het terras bij de vijver.

Je kan op elk moment bij mij terecht als je behoefte hebt om te praten, te wandelen of gewoon even niet alleen wilt zijn.

Kostprijs?

Een verblijf van vrijdagavond tot zondagavond: 275 euro pp

Een dagje m’Isola: 95 euro pp

In de prijs is alles inbegrepen: de bedjes zijn opgemaakt, er liggen handdoeken voor je klaar. Er zijn boeken, poëzie en knutselmateriaal ter beschikking. Je kan gebruik maken van een elektrische fiets of van een gewone fiets. Alle maaltijden en tussendoortjes worden ter plaatse klaar gemaakt.

Inschrijven

huis misola

Data

 • 02/06 t.e.m. 04/06 : Volzet
 • 30/06 t.e.m. 02/07 : Volzet
 • 04/08 t.e.m. 06/08 : Volzet
 • 01/09 t.e.m. 03/09 : Volzet
 • 29/09 t.e.m. 01/10
 • 03/11 t.e.m. 05/11
 • 01/12 t.e.m. 03/12

Thuiskomen in jezelf: Een helende woestijnreis met focus op rouw, verlies en persoonlijke groei

Stap binnen in een wereld waar rouw en verdriet de ruimte krijgen om te ademen, waar heling en spirituele groei samenkomen in een onvergetelijke reis door de majestueuze Sinaïwoestijn.

huis misola

Praktijk De Steen en Eilandhuis m'Isola nemen je mee op een spiritueel avontuur door de Sinaïwoestijn

Praktijk De Steen en Eilandhuis m'Isola slaan de handen in mekaar voor een buitengewone reiservaring! Mo heeft al jarenlang de woestijn als zijn spirituele toevluchtsoord gekozen, een plek van heling en transformatie. En dit jaar wordt het nog specialer, want er ontstaat een unieke samenwerking met het Eilandhuis m'Isola.

In november ’23 gaan we samen op pad, met een selecte groep van maximaal 8 deelnemers, naar de adembenemende Sinaïwoestijn. Het wordt een onvergetelijke reis die ons allemaal innerlijk zal raken.

In de schaduw van rouw en verlies

Rouwen kan vele vormen aannemen. Verdriet kan zeer diepgeworteld zijn. Of het nu gaat om het verlies van een dierbare, een gevecht voor de gezondheid van jou of een naaste, het dragen van een emotioneel beladen trauma of een onvervulde kinderwens, jouw rouwproces is kostbaar en waardevol.

Rouwen is een natuurlijk proces, een intrinsiek onderdeel van het menselijke bestaan. Het gaat hand in hand met liefde en lijden, en in die complexiteit vinden we uiteindelijk onze kracht. Maar we begrijpen ook dat jouw rouw verwarrend en ontwrichtend kan zijn, en dat je soms de weg naar jezelf lijkt kwijt te raken:

Heb jij het moeilijk in jouw rouwproces? Weet je niet goed hoe je kan omgaan met jouw nieuwe, andere realiteit? Hoe het leven er nu uitziet, weet je nog wie je bent? Of ben je jezelf even kwijt?

Dan bieden we jou een uitgestoken hand aan, een uitnodiging om samen met ons op pad te gaan.

huis misola
huis misola

Jezelf herontdekken in de magische Sinaïwoestijn

Betreed de adembenemende Sinaïwoestijn, waar eeuwenoude rotsen de getuigen zijn van menselijke emoties en waar de stilte een genezend briesje in zich draagt. Tijdens deze spirituele reis zal je de ruimte ervaren om te rouwen, om te groeien en om jouw innerlijke kracht te herontdekken.

Je staat er niet alleen voor. Samen zullen we werken aan heling, met een begeleiding die jouw unieke behoeften en persoonlijke ervaringen omarmt.

Wacht niet langer in de schaduw van verdriet. Neem onze uitgestoken hand aan en laat ons je begeleiden op deze betekenisvolle reis door de Sinaïwoestijn. Ontdek wie je echt bent en vind de veerkracht om jouw leven opnieuw vorm te geven. Jouw innerlijke transformatie wacht, en wij staan klaar om je te ondersteunen op elke stap van deze helende reis.

Vertrouw op de stille kracht van Christine en Mo's spirituele wijsheid

Laat Christine Derycke en Mo El Bazi jouw ervaren gidsen en zorgzame begeleiders zijn tijdens deze betoverende reis.

Christine is een buitengewone, charmante gastvrouw. Ze beheerst als geen ander de kunst om rust en stilte te creëren voor iedereen. Intuïtief weet ze wat jij nodig hebt, zelfs zonder een woord te zeggen.

Christine luistert aandachtig met haar hart en voelt aan welke pijn en verdriet je met je meedraagt. Haar eigen levenservaringen en het tragische verlies van haar dierbare dochtertjes maken van haar een uitstekende gids. Ze is een anker waar je altijd op kan vertrouwen, zelfs in de meest turbulente tijden.

Met zijn engelengeduld en zijn volledige aandacht luistert Mo naar jouw verhaal en het diepe verdriet dat je ervaart. Dankzij zijn diepgaande spirituele kennis heeft hij een sterke verbinding met het hier en nu. Hij heeft de gave om snel tot de essentie door te dringen. Elk verhaal, ook dat van jou, is voor hem van onschatbare waarde. Hij geeft je steeds de ruimte om je stem te laten horen en je pijn en verdriet te uiten.

Je ontvangt van hem unieke inzichten en verhelderende antwoorden in begrijpelijke taal, zodat je er direct mee aan de slag kan gaan. Mo reikt je de nodige tools en begeleiding aan zodat je sterker en vol vertrouwen naar huis terugkeert.

huis misola
huis misola

Praktische informatie

Maak je geen zorgen, wij nemen alle praktische zaken voor deze reis uit handen.

Dit is wat wij voor jou regelen:

 • Vliegtickets: Wij boeken jouw vliegtickets, zodat jij zonder gedoe naar de bestemming kan reizen.
 • Transfers: Vanaf het moment dat je vertrekt tot aan je bestemming, zorgen wij voor naadloze transfers. Of het nu in België is of in de prachtige Sinaïwoestijn, wij regelen taxiritten en treinreizen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken.
 • Voorbereiding op maat:Zodra je je inschrijft, ontvang je van ons een handige bagagelijst. Hiermee kan je je goed voorbereiden en ervoor zorgen dat je alles bij je hebt wat nodig is voor deze bijzondere reis.

Waar en Wanneer?

 • Vertrekdatum: We starten onze avontuurlijke reis op zondag 19 november 2023 om 12 uur vanaf de bruisende luchthaven in Zaventem.
 • Treinreis: Voor het gemak en de gezelligheid zullen we je tijdig informeren over de vertrektijd van de trein naar Zaventem, zodat we samen kunnen reizen en het avontuur al onderweg kunnen beginnen.
 • Terugkeer: Na een onvergetelijke reis landen we op dinsdag 28 november 2023 om 20 uur weer op de luchthaven in Zaventem.
 • Bagage: Voor jouw comfort en gemak mag je één rugzak of handbagage van maximaal 10 kg meenemen, samen met één stuk ruimbagage van maximaal 20 kg. Zo heb je voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens deze bijzondere reis.

All-in prijs

Ervaar een zorgeloze reis boordevol avontuur en betekenis, voor de prijs van € 1500, inclusief maaltijden, activiteiten en overnachtingen.

Deze voordelen zijn inbegrepen in jouw All-in prijs:

 • We zorgen ervoor dat je, waar mogelijk, altijd verbonden bent met mobiele data. Zo kan je jouw ervaringen delen en je laten inspireren door de prachtige omgeving.
 • Alle transfers zowel in België als in de Sinaïwoestijn.
 • Rust uit en laad jezelf op in comfortabele en sfeervolle accommodaties aan de kust, op de Mozesberg en midden in de woestijn.
 • Laat je culinair verwennen: Proef de rijke cultuur van de Sinaïwoestijn terwijl je geniet van de inbegrepen maaltijden.
 • Ontdek de geheimen van de Sinaïwoestijn met ervaren gidsen die je de meest fascinerende plekken laten zien en je laten kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur van deze betoverende bestemming.
 • Daarnaast staan er tal van activiteiten op het programma om je reis echt memorabel te maken.
 • We begrijpen dat jouw reis ook een persoonlijke en spirituele reis is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding gedurende de hele reis.

Hou er rekening mee dat de exclusieve kosten van het vliegticket en de reisbijstand en annulatieverzekering niet zijn inbegrepen in de all-in prijs.

Je kan bij ons een reisbijstand en annulatieverzekering nemen voor 25 eur voor de duur van deze inleefreis.

Hoe kan je inschrijven?

Wil je je graag inschrijven voor deze unieke reis? Dat kan eenvoudig door even te bellen of een mailtje te sturen naar:

of door je in te schrijven via:
Inschrijven

We zien er naar uit om samen met jou dit avontuur te beleven, waarbij we de schoonheid van de woestijn omarmen en samen groeien naar een krachtiger, vervuld leven!

Ben je geïnteresseerd in onze doorleefdagen?

Bekijk dan onze doorleef dagen pagina of stuur ons via het contactformulier.