Eilandhuis

Op een uitnodigende plek, midden in de Landense velden, creëerden we een veilige, warme cocon waar jij jouw verdriet mag tonen. Hier wordt het gezien. In ons Eilandhuis krijg jij ruimte voor verstilling en troost. Je komt hier op adem. We bieden jou ook stapstenen aan waarmee je kunt groeien in jouw verwerkingsproces.

Ons Eilandhuis telt verschillende rustige plekken waar je in stilte iets kan koesteren, waar je kan lezen, je bezinnen of jezelf creatief uiten. Het huis telt ook 3 slaapkamers en 2 badkamers. Je mag een tweepersoonskamer delen met je partner, vriend, vriendin of familielid. Mensen die elkaar niet kennen geven we aparte kamers.

De grote ramen aan de achterzijde zorgen voor openheid en verbinding met de natuur. Ze bieden zicht op de grote tuin met fruitboomgaard, de tuin die rimpelloos in de velden overgaat, en op het terras met de vijver waarbij je heerlijk kunt relaxen. Aan de straatkant is er een ruime parking voorzien.

Toegankelijkheid

De bovenverdieping van m’Isola is op dit moment niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen die moeilijk te been zijn. We streven naar een optimale toegankelijkheid en drempelloze gastvrijheid voor iedereen. Begeleidingshonden voor o.a. blinden en slechtzienden zijn heel welkom.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze Lichtpuntjes.