Aanbod

De rauwheid van rouwen

Zaterdag 21 mei 2022 van 14.00 u tot 16.00 u.

Littekens vertellen een verhaal. Een verhaal over lijden en pijn, maar ook over zachtheid en helen.

Silke De Smet werkt als levenscoach en intuïtief talentencoach met kinderen en volwassenen, ze is de bezielster van The Good Mood. Zij maakt ook deel uit van ons GROW-team.

Heftige thema’s als scheiding, zelfmoord(poging), chronische ziekte en verslaving gaat Silke niet uit de weg. Met een vleugje humor en de nodige luchtigheid toont ze ons hoe littekens omgevormd kunnen worden tot echte krachtbronnen voor jezelf, maar ook voor je naasten. Als geen ander weet Silke mensen te motiveren om op zoek te gaan naar het positieve. Hoe hard en hartverscheurend de pijn ook is, telkens weer vindt ze aanknooppunten die ze omvormt tot wegwijzers.

Hoe kan je kiezen voor een volwaardig leven met dat donker stuk rouwen dat je moet doorstaan? Silke helpt je op weg. Deelnemen aan deze lezing is gratis.

Schrijf je wel even in.

Inschrijven

Leef-bar

Onze Leef-bar is open

Het leven lijkt niet altijd zo leefbaar als we wel zouden willen. Soms worden we overhoop gehaald door verdriet en problemen. En dan is het niet zo gemakkelijk om even tijd en rust voor jezelf te nemen. Het is nochtans door stil te staan dat je jouw blik kan verruimen om weer verder te gaan. Dat is de reden dat we een Leef-bar willen openen. Een koesterplaats om tot rust te komen, een ‘baar’ om je aan op te trekken.

Het concept is eenvoudig. Je komt gewoon als je er zin in hebt en dan zie je maar. De koffie en thee staan altijd klaar en er is ruimte. Ruimte om veilig te praten, ruimte om te genieten en ruimte om even stil te staan.

Je kan hier ‘landen’ op volgende dagen:

  • Zaterdag 14 mei

  • Zondag 15 mei

  • Dinsdag 24 mei

  • Woensdag 25 mei

  • Donderdag 26 mei

  • Vrijdag 27 mei

  • Zaterdag 28 mei

  • Woensdag 8 juni

De Leef-bar is open van 9.00 u tot 19.00 u en je hoeft je komst niet op voorhand te melden.

huis misola